Onze rol in uw organisatie

TNP digital kan een cruciale rol spelen bij de serverinrichting en onderhoud door het bieden van gespecialiseerde IT-diensten en oplossingen op maat. Bij de initiële serverinrichting zorgt TNP digital voor een gedetailleerde analyse van de specifieke behoeften van de klant, waarna we de juiste hardware en software selecteren die de beste prestaties en schaalbaarheid garanderen. We begeleiden de volledige installatie- en configuratiefase, inclusief het opzetten van beveiligingsprotocollen en netwerkconfiguraties, zodat de serveromgeving optimaal functioneert vanaf dag één.

Op het gebied van onderhoud biedt TNP digital continue ondersteuning met proactieve monitoring en snel reagerende technische ondersteuning. We implementeren preventieve maatregelen om mogelijke problemen te identificeren en op te lossen voordat deze de bedrijfsvoering kunnen verstoren. Daarnaast draaien we regelmatig updates en installeren we patches om de beveiliging en prestaties van de servers te waarborgen. Met deze uitgebreide service zorgt TNP digital ervoor dat bedrijven kunnen vertrouwen op een stabiele, veilige en efficiënte serveromgeving, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

DirectAdmin

TNP digital heeft jarenlange ervaring met het beheren van DirectAdmin servers. De configuratie is volledig aangepast voor optimaal gebruik van de volledige server.

Vanaf

13,75/maand

Eigen configuratie

TNP digital beheert servers volledig geoptimaliseerd voor uw bedrijfstaken. Denk hierbij aan een app server, FTP of DNS server.

Vanaf

19,25/maand