TNP digital heeft op 16 maart een e-mail naar alle klanten gestuurd met informatie over onze werkzaamheden in deze tijden. Hieronder leest u de inhoud:

Het kabinet heeft gisteren, 15 maart, tijdens de persconferentie maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus. Door middel van deze mail brengen wij u op de hoogte van maatregelen die door TNP digital worden genomen.

Omdat we veiligheid en zekerheid belangrijk vinden, nemen we geen enkel risico dat de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners of onszelf in gevaar brengt. Vandaar dat is besloten om ingeplande afspraken – waar mogelijk – op afstand uit te voeren of om deze te verplaatsen naar een ander moment. Deze maatregel wordt in ieder geval tot 6 april in stand gehouden, in lijn met de maatregelen van het kabinet.

TNP digital is een digitaal bedrijf. 99% van onze werkzaamheden zijn niet locatiegebonden en zullen daardoor niet getroffen zijn. Onderhoudscontracten en ontwikkeling van applicaties en websites zullen daardoor gewoon doorgang bieden.

De email inbox blijft uiteraard bereikbaar voor alle zaken.