In januari van 2019 ben ik begonnen met een eigen onderneming genaamd MAMORU.NL. De naam was gekozen vanwege de ‘obsessie’ met Japan. Het woord ‘mamoru’, betekent ‘beschermen’. De naam bleek voor veel mensen niet uit te spreken, laat staan onthouden.

Vanaf 1 januari 2020 wordt daarom verder gegaan onder de naam ‘TNP digital’, ofwel ‘The Next Phase – digital’. Voor mij was het eerste jaar vooral een jaar van ontdekking; alles was uiteraard nieuw. Het is dus tijd voor de nieuwe fase van de onderneming en dat begint uiteraard met een mooie nieuwe website!

Hopelijk kan ik u ook in 2020, onder de nieuwe naam, weer tot dienst zijn.

Trusted by some of the biggest brands

spaces-logo-white
next-logo-white
hemisferio-logo-white
digitalbox-logo-white
cglobal-logo-white
abstract-logo-white

We’re Waiting To Help You

Get in touch with us today and let’s start transforming your business from the ground up.