Project Description

Voor Pingoedkoop hebben wij de ontwikkeling van een WordPress plugin verzorgd waarin zij samen met hun partners een betere dienstverlening kunnen bieden. Dankzij deze plugin is het aanmaken van leads en het synchroniseren van bestellingen, die via de website zijn ingeschoten, minder foutgevoelig en geautomatiseerd.

Pingoedkoop is onderdeel van clouDeal B.V. Wij zijn gevestigd in het hartje van Nederland naast het mooie Veluwe in Apeldoorn. Sinds 2013 streven wij ernaar om een transparante, voordelige, eerlijke, vooruitstrevende, meedenkende en servicegerichte partner te zijn voor al onze relaties.

Bij Pingoedkoop staat de klant centraal en heeft u de vrijheid om een combinatiekeuze te maken tussen verschillende merken. Doordat u met een ‘all-in-one’ partner werkt, geniet u van het gemak van een volledig pakket. Het servicebeheer, transactieverwerking, 4G-connectie en licentiebeheer worden allemaal zorgvuldig uitgevoerd door Pingoedkoop tegen een transparant en voordelig “all-in” maandtarief.

Werken met pingoedkoop.nl betekent één aanspreekpunt en zorgeloos uw eigen werkzaamheden uitvoeren.

Slim gekozen, makkelijk verdiend!
Pingoedkoop.nl