Serveronderhoud

Het onderhoud van uw (web)server is vaak een tijdrovende klus, maar niet groot genoeg om een medewerker 100% op in te zetten. Een uitstekende oplossing is dan om deze taak uit te besteden. TNP Digital heeft jarenlange ervaring met het onderhoud van verschillende soorten servers, zoals Shared Hosting-omgevingen met DirectAdmin of een maatwerk VPS die volledig is ingericht met het oog op uw applicatie.

Enkele mogelijkheden

DirectAdmin

DirectAdmin is een van de meestgebruikte controlepanelen om uw Shared Hosting VPS te beheren. DirectAdmin bevat alle onderdelen om uw websites volledig te beheren; zoals e-mail, DNS, SSL certificaten en uiteraard de webserver.

TNP Digital kan de installatie en het beheer van de DirectAdmin-omgeving regelen voor u. Zo heeft u geen omkijken meer naar het technische gedeelte en kunt u zich richten op het beheer van uw websites.

Maatwerk servers

Voor veel applicaties is een gedeelde hostingomgeving als DirectAdmin geen geschikte oplossing. Door de vele andere websites kan uw applicatie langzamer worden of in sommige gevallen zelfs niet functioneren. Een maatwerk server is dan een geschikte oplossing, aangezien deze volledig ingericht wordt met de applicatie als centraal punt.

Daarnaast kan ook de beveiliging van de server verbeterd worden doordat er niet met honderden websites en gebruikers rekening gehouden moet worden.

Heeft u al een VPS en wilt u daarvan het onderhoud of volledig beheer uitbesteden? Dan is TNP Digital de juiste partij om u hierin te ondersteunen. Samen met u inventariseren wij uw wensen en eisen en stellen we een plan van aanpak op.